brug for instruktører?

Book undervisere, mentorer og foredragsholdere

Foredrag

Foredragene

Lille pakke (Foredrag)
Stor pakke (Foredrag og parkour workshop)

Begge foredrag involvere Natasha´s personlig historie, som berører emner som: emigration, integration, identitets-dannelse, stofmisbrug, kriminalitet, selv-disciplin, iværksætteri og værktøjer for livet.

Kursus

Bliv Parkour-instruktører! Fokus på områder:

  • Motiverende og sjov opvarmning
  • Parkour-lege og teambuldings øvelser.
  • Effektiv niveau vurdering og opdeling
  • Parkour/freerunning kultur og filosofi
  • Planlægning/ struktur af undervisning
  • Kommunikation
  • Modtagningsteknikker

Team building

Om I er privatpersoner, offentlig institution eller virksomhed så kan StreetX tilbyde jer undervisning med sjove udfordringer som styrker jeres team. StreetX involverer og udfordrer alle deltagere med spændende team-building øvelser.

Formålet er at have det sjovt og samtidig forbedre samarbejde og sammenhold i gruppen, samt vokse mentalt og personligt.

Polterabend

Giv dine venner en sjov og underholdende oplevelse af dem selv i bevægelse, hvor I møder både udfordring, frygt, glæde, fortvivlelse og især succes ved at GØRE DET! 

Fødselsdag

En parkour- fødselsdag er både sjovt, sejt og sundt. Der kommer sved på panden, smil på læben og oplevelser med hjem i tasken for alle inviterede gæster.  

Firma Event

Sommerfest, julefrokost eller bare en fyraften-sammenkomst så er der intet bedre end en omgang “challenge” og leg der styrker fællesskabet. 

Du kan booke en bestemt ønskede instruktør eller beskrive det ønskede event du ønsker at booke os til så finder vi en helt rigtig instruktør til dig.

For generelle forespørgsler kan nedenstående form udfyldes. Vi bestræber os på at vende tilbage i løbet af 48 timer.