Natasha er bl.a medvirkende i Tv programmer: Danmarks Modigste, Ninja Warrior og er synlig foredragsholder og iværksætter indenfor parkour og socialt arbejde.

Skal vi samarbejde?

Natasha- kvinden bag Street X holder inspirerende foredrag til internationale Parkour-Gatherings verden over og har også et stort hjerte for at række ud til både gadebørn i slum-områder, samt danske unge på efterskoler og højskoler.

Hun række også ud til institutioner, virksomheder og kommuner i Danmark for at dele erfaringer og for at inspirere og dele ud hvordan vi i fællesskabet kan kæmpe for fysisk og mental sundhed.

Foredrag

Foredragene

 • Society full of lies 
 • Passion 2 purpose

Begge foredrag involvere Natasha´s personlig historie, som berører emner som: emigration, integration, identitets-dannelse, stofmisbrug, kriminalitet, selv-disciplin, iværksætteri og værktøjer for livet.

Kursus

Bliv Parkour-instruktører! Fokus på områder:

 • Motiverende og sjov opvarmning
 • Parkour-lege og teambuldings øvelser.
 • Effektiv niveau vurdering og opdeling
 • Parkour/freerunning kultur og filosofi
 • Planlægning/ struktur af undervisning
 • Kommunikation
 • Modtagningsteknikker

Team building

Om I er privatpersoner, offentlig institution eller virksomhed så kan StreetX tilbyde jer undervisning med sjove udfordringer som styrker jeres team. StreetX involverer og udfordrer alle deltagere med spændende team-building øvelser.

Formålet er at have det sjovt og samtidig forbedre samarbejde og sammenhold i gruppen, samt vokse mentalt og personligt.

Polterabend

Giv dine venner en sjov og underholdende oplevelse af dem selv i bevægelse, hvor I møder både udfordring, frygt, glæde, fortvivlelse og især succes ved at GØRE DET! 

Fødselsdag

En parkour- fødselsdag er både sjovt, sejt og sundt. Der kommer sved på panden, smil på læben og oplevelser med hjem i tasken for alle inviterede gæster.  

Firma Event

Sommerfest, julefrokost eller bare en fyraften-sammenkomst så er der intet bedre end en omgang “challenge” og leg der styrker fællesskabet. 

NÆSTE EVENT: PARKOUR påske CAMP for de helt små - 4-6 år 🙂

Aktiviteter:
Som altid bliver det 5 sammenhængende dage stopfyldt med sej parkour og freerunning i børnehøjde, leg og træning i socialt samspil. Vi spiser madpakker sammen for at styrke sammenholdet.

Vi træner indefor og udenfor, og et bygger et sikkert legemiljø omkring de helt små børn som elsker at mærke suset ved at svinge, trille, hinke og løbe.  Med sej parkour-inspireret bevægelsestræning bliver børnene både udfodret og får en masse succesoplevelser. 

En typisk dagsorden:

 • 10.00 Velkomst med navneleg og første undervisnings-workshop
 • 11.30-12 FROKOST (HUSK Madpakken)
 • 12-13.00 Anden undervisnings-workshop 
 • 13 Fælles samling og TAK for idag.

Alder:
4-6 år 

Dato & Sted:
UGE 13 d. 26-30 Marts 2018

Sted: Skolen ved Nordens Plads Øst sal. Frederiksberg

Pris: 
250 kr. pr. dag
1.000 kr. for ALLE 5 dage 

FRB:PK medlemmer pris:
200 kr. pr. dag 
800 kr. for ALLE 5 dage

Medbring:
Trænings-tøj til inde og ude. Madpakke + frugt/snack og drikkedunk. 

Tilmelding & betaling:
Der er et begrænset antal pladser til Påske Camp, udfyld kontaktformularen nedenfor i besked. 

 1. Du modtager en email med svar på om der er plads på campen.
 2. Herefter skal du overføre betaling med tydelig angivelse af BARNETS FORNAVN OG EFTERNAVN samt beskeden ‘Påskecamp’ til vores konto: Reg. 2112 konto nr: 4392350387 
 3. Du vil modtage et program og mere information om campen.

For generelle forespørgsler kan nedenstående form udfyldes. Vi bestræber os på at vende tilbage i løbet af 48 timer.