Natasha er bl.a medvirkende i Tv programmer: Danmarks Modigste, Ninja Warrior og er synlig foredragsholder og iværksætter indenfor parkour og socialt arbejde.

Skal vi samarbejde?

Natasha- kvinden bag Street X holder inspirerende foredrag til internationale Parkour-Gatherings verden over og har også et stort hjerte for at række ud til både gadebørn i slum-områder, samt danske unge på efterskoler og højskoler.

Hun række også ud til institutioner, virksomheder og kommuner i Danmark for at dele erfaringer og for at inspirere og dele ud hvordan vi i fællesskabet kan kæmpe for fysisk og mental sundhed.

NÆSTE EVENT: Street Union CPH 2018

Street Union er organiseret af StreetX i samarbejde med National platform for GADEIDRÆT, KU.BE, Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Parkour Forening, Baboon Fitness, Olufs, Copenhagen JAM & Dance Skate, Fitness Church og mange flere.

Vi sørger for sol og godt vejr, live musik med DJ, Bombebold og lækkert grillmad fra GladMad cafeen og andre Street Food Boder, så i godt kan glemme madpakken derhjemme!

Street Union bliver et uforglemmelig event som sætter fokus på gadeidræt, leg og fællesskab for alle generationer!

Street Union skal løfte og synliggøre gadeidrætten i Frederiksberg Kommune. Vi vil gerne åbne dørene for flere gadeidrætsentusiaster og stimulere samarbejde med KU.BE og Frederiksberg Kommune.

AKTIVITETER OG PROGRAM

Kl. 12 FRB.PK Forening Opvisning for forældre 
Kl. 13 Opening SHOW 
Kl. 14- 16 Parkour UnionJAM med Verdens og Danmarks bedste atleter 
Callisthenics med Team VICI (fra Danmark har TALENT)
CORE Open JAM 
Hip-Hop Jam/workshops med BOUNCE 
Fitness Church workshop & open jam
Familietræning med BABOON Fitness
Copenhagen Jam & Dance Skate Workshop
Hula HOPing workshop med Rachael Kealy
Street Food CAFÉ GLAD KU.BE
Oluf´s is cykel med hjemmelavede italienske pinde is

Foredrag

Foredragene

  • Society full of lies 
  • Passion 2 purpose

Begge foredrag involvere Natasha´s personlig historie, som berører emner som: emigration, integration, identitets-dannelse, stofmisbrug, kriminalitet, selv-disciplin, iværksætteri og værktøjer for livet.

Kursus

Bliv Parkour-instruktører! Fokus på områder:

  • Motiverende og sjov opvarmning
  • Parkour-lege og teambuldings øvelser.
  • Effektiv niveau vurdering og opdeling
  • Parkour/freerunning kultur og filosofi
  • Planlægning/ struktur af undervisning
  • Kommunikation
  • Modtagningsteknikker

Team building

Om I er privatpersoner, offentlig institution eller virksomhed så kan StreetX tilbyde jer undervisning med sjove udfordringer som styrker jeres team. StreetX involverer og udfordrer alle deltagere med spændende team-building øvelser.

Formålet er at have det sjovt og samtidig forbedre samarbejde og sammenhold i gruppen, samt vokse mentalt og personligt.

Polterabend

Giv dine venner en sjov og underholdende oplevelse af dem selv i bevægelse, hvor I møder både udfordring, frygt, glæde, fortvivlelse og især succes ved at GØRE DET! 

Fødselsdag

En parkour- fødselsdag er både sjovt, sejt og sundt. Der kommer sved på panden, smil på læben og oplevelser med hjem i tasken for alle inviterede gæster.  

Firma Event

Sommerfest, julefrokost eller bare en fyraften-sammenkomst så er der intet bedre end en omgang “challenge” og leg der styrker fællesskabet. 

For generelle forespørgsler kan nedenstående form udfyldes. Vi bestræber os på at vende tilbage i løbet af 48 timer.