Holdundervisning

LEG - SUNDHED - TRIVSEL

Parkourleg for de yngste

Alder: 5-6 år
VENTELISTE
- kontakt os for at blive skrevet op

 

Pris: 250 kr. om måneden

I parkour-undervisningen for de alleryngste har vi i StreetX fokus på de HELT grundlæggende fysiske kompetencer som; kravl, hop, hink, rul, løb og sving.
Der lægges også stor vægt på det sociale, såsom gruppedynamik, respekt, støtte hinanden på holdet så børn kan lære hvordan vi omgås hinanden, leger sammen og kommunikerer hensigtsmæssigt.

Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt. Vi ønsker at investere i og styrke deltagernes sociale kompetance og deres identitet.

Parkour for børn

Alder: 7-9 år & 10-12 år
VENTELISTE
- kontakt os for at blive skrevet op

Pris: 300 kr. om måneden

I den alder elsker børn at undersøge og rykke deres fysiske grænser, og vi supplerer parkour med freerunning, som har de akrobatiske aspekter fra gymnastik, break-dance og capoeira. Vi bruger det omgivelserne så kreativt som muligt og vi elsker at benytte os af små trampoliner, parkour-stativ, trapper og bakkerne udenfor.

Om vinteren bliver de “hårde” parkour-redskaber tit suppleret med gymnastikmåtter, mini-trampolin eller air-track så børnene trygt kan undersøge og øge deres skills på en legende måde.
Da parkour IKKE er en konkurrence-sport, udfordrer vi børnene i forhold til dem selv og opmuntrer dem til IKKE at måle sig med andre.

Teenholdet

Alder: 13-15 år
VENTELISTE
- kontakt os for at blive skrevet op

Pris: 300 kr. om måneden

Vores dejlige unge som er blevet for store til at rende rundt i børnekategorien og heller ikke helt endnu passer ind i de voksnes rækker.
Her prioriterer vi god stemning og motiverende energi på tværs af niveauer.

Udover indlæring af seje parkour og freerunning skills, giver StreetX instruktørerne de ansvarlige teens muligheden for at stå frem som synlige rollemodeller for de små, bl.a. ved at kaste dem ud i  10 minutters “lære-fra-sig"- tid. Her lærer teenholdet at gå ind som inspiration på det parallelle børnehold og byde ind med deres erfaringer, viden og passion.
Dette er altid et højdepunkt for de små og et kæmpe “boost” for teenholdet, der selv udtrykker det som meget givende også for dem.

Parkour for voksne

Alder: 16+

 

Pris: 50kr/gang. Betales kontant eller på mobile pay.

Tjek vores FB-gruppe for ændringer/aflysninger!

Holdet er for ALLE, som ønsker at bevæge sig og udfordre sig selv fysisk. Ingen niveaukrav!

Vi mødes altid i salen, men vil også tage rundt og opleve forskellige spots ude i byen. Vi optimerer vores skills og parkourforståelse gennem tekniske øvelser, leg og udfordringer bundet sammen af et gennemgående tema. 

Der udbydes også små kvinde hold og 1-T-1 privat undervisning med personligt program om formiddagen og i dagtimerne. Booking

Fast holdundervisning - kendetegn

StreetX udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.  Al fast hold undervisning tilrettelægges og gennemføres af erfarne undervisere. 

Mentaltræning
Et særligt fokusområde i hver undervisning kalder vi 'mentaltræning'.
Her får eleverne gennem lege, øvelser og refleksion styrket deres fællesskabs -følelse og udviklet deres kompetencer i det sociale sammenspil. Mentaltræning skaber et rum til den enkelte hvor eleverne bliver udfordret og opmuntret i at tænke kreativt og også flytte deres egne grænser.  

Fast holdundervisning - formål

StreetX  præsenterer parkour som mere end bare fysiske skills. Vi underviser i et 'parkour mindset' og en filosofi som handler om at overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

I formidlingen lægges der stor vægt på at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt.

  • Give en følelse af succes og sammenhold.
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser.
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret.
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil.
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab.