Frederiksberg Parkour

LEG – SUNDHED – TRIVSEL

Parkour/ børn

Alder: 7-9 år

Børne-hold har fokus på parkour-skills, brug af omgivelserne kreativt på parkour-stativ, trapper, bænke m.m. Der lægges vægt på det sociale. Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt.

Pris: 900 kr. pr. kvartal
Søskenderabat: 150 kr.fra barn nr.2

Parkour/ børn

Alder: 10-12 år

Fokus på grundlæggende parkour-skills og det sociale. Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt. 

Undervisningen suppleres med tricks fra freerunning hvor vi elsker at bruge omgivelserne så kreativt som muligt.

Pris: 900 kr. pr. kvartal
Søskenderabat: 150 kr. fra barn nr.2

Teenholdet

Alder: 13-15 år

På teen holdet prioriterer vi god stemning og motiverende energi på tværs af niveauer. Udover indlæring af seje parkour og freerunning skills, giver vi de ansvarlige teens muligheden for at komme med på medhjælper instruktør kurser og være en del af  Street X team til forskellige events., som Street Party, FRB:Dage og andre sjove arrangementer hvor teens giver en hånd med til undervisning og inspirere andre børn og unge med det de er passioneret med. 

Pris: 900 kr. pr. kvartal
Søskenderabat: 150 kr. fra barn nr.2

Familie-træning

Børn og forældre hold

Alle aldre velkomne – med minimum en deltagende voksen pr. familie. 

Fokus er på den SJOVE træningstid SAMMEN. Omgivelserne bruges kreativt, både inde og ude. Vi arbejder både fysisk og med selvkontrol/mental styrke – alt sammen med afsæt i parkour som et helt mindset og ikke blot en sportsgren! Vi  udfordrer os selv med parkour-inspirerede lege,  klatrer i træer og prøver nye ting, får sved på panden og pulsen op. Kom og befri dit indre barn 🙂

Pris: 65 kr. pr. deltager/pr. gang. 

Fast holdundervisning - kendetegn

Frederiksberg Parkour forening udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.  
Frederiksberg Parkour forening  præsenterer parkour som mere end bare fysiske skills.
Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Fælles for alle faste hold
Om vinteren bliver de “hårde” parkour-redskaber tit suppleret med gymnastikmåtter, mini-trampolin eller air-track så børnene trygt kan undersøge og øge deres skills på en legende måde.
Da parkour IKKE er en konkurrence-sport, udfordrer vi børnene i forhold til dem selv og opmuntrer dem til IKKE at måle sig med andre.
 

Fast holdundervisning - formål

Mentaltræning

Et særligt fokusområde i hver undervisning kalder vi ‘mentaltræning’.
Her får eleverne gennem lege, øvelser og refleksion styrket deres fællesskabs -følelse og udviklet deres kompetencer i det sociale sammenspil. Mentaltræning skaber et rum til den enkelte hvor eleverne bliver udfordret og opmuntret i at tænke kreativt og også flytte deres egne grænser.  
  • Give en følelse af succes og sammenhold.
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser.
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret.
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil.
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab.