parkour show, foredrag eller instruktører?

Book parkour undervisere, StreetX show-crew og foredragsholdere

Foredrag

Foredragene

Lille pakke (Foredrag)
Stor pakke (Foredrag og parkour workshop)

Begge foredrag involvere Natashas personlig historie, som berører emner som: immigration, integration, identitetsdannelse, stofmisbrug, kriminalitet, selv-disciplin, iværksætteri og værktøjer for livet.

Parkour show

PARKOUR SHOW BOOKING

Til firma fest, efterskole, kulturarrangement, kirke event, festival, underholdning og meget andet, tilbyder StreetX, parkour shows til alle generationer, med flyvende saltoer, imponerende tricks og interaktioner med publikum

Vi kommer gerne ud med vores Inspire Movement Park, hvor vi med workshop og underholdning kan få gang i alle og enhver.

Team building

Om I er privatpersoner, offentlig institution eller virksomheder så kan StreetX tilbyde jer undervisning med sjove udfordringer som styrker jeres team. StreetX involverer og udfordrer alle deltagere med spændende teambuilding øvelser.

Formålet er at have det sjovt og samtidig forbedre samarbejdet og sammenholdet i gruppen, samt vokse mentalt og personligt.

Polterabend

Giv dine venner en sjov og underholdende oplevelse, hvor de selv i bevægelse, hvor I møder både udfordring, frygt, glæde, fortvivlelse og især oplever succeser ved at GØRE DET! 

Fødselsdag

En parkour- fødselsdag er både sjov, sej og sund. Der kommer sved på panden, smil på læben og oplevelser med hjem i tasken for alle inviterede gæster.  

Firma Event

Sommerfest, julefrokost eller fyraftens fest? Så er der intet bedre en en fysisk challenge, fuld af leg som styrker fællesskabet

SKAL VI SAMARBEJDE?

Natasha er bl.a medvirkende i Tv programmer: Danmarks Modigste, Ninja Warrior og er synlig foredragsholder og iværksætter indenfor parkour og socialt arbejde.

Natasha- kvinden bag Street X holder inspirerende foredrag til internationale Parkour-Gatherings verden over og har også et stort hjerte for at række ud til både gadebørn i slum-områder, samt danske unge på efterskoler og højskoler.

Hun række også ud til institutioner, virksomheder og kommuner i Danmark for at hjælpe med at organiserer og udfører meningsfulde events landet over. Street X deler gerne ud af erfaringer, for at inspirere flere til at kæmpe for fysisk og mental sundhed gennem fællesskab og leg.

Tilmelding til events sker i nedslående formular, hvis I skal tilmelde en gruppe så husk at skrive antallet deltager og evt. jeres organisations navn.

For generelle forespørgsler kan nedenstående form udfyldes. Vi bestræber os på at vende tilbage i løbet af 48 timer.