Street Camp og Beach Union Event 2019

Klar til fem dage fyldt med strand, action og kreativitet hvor Street Camp tilbyder forskellige undervisnings workshops?  Tilmelding til Street Camp HER

  1. Parkour og Adventure
  2. Byg din egen Strandpark
  3. Fitness for Børn
  4. Design din Strandcafé
  5. Video- og Fotoproduktion
  6. Kunst i Aktion

Disse workshops løber ud i den stor afslutning- Street Union Beach Event d.5 juli hvor alle deltager kan invitere deres venner og familien til opvisning og fremvisning af deres opnået resultater. Tilmelding til Street Camp HER

Beach Union event er den STOR afslutning på 4 dags StreetCamp fra d. 1-4 juli i uge 27. Beach Union skal gøre freesports aktiviteter synlig og tilgængelige i Grave kommune. Beach Union giver ansvaret og værktøjer til både de inviterede atleter, forældre og børn til at være en del af opbygning af dette fælles event som bliver til DERES! Den inklusion har især positiv effekt på forældrene, børn og unge i lokalsamfundet i Grave kommune.   

5 Juli- Beach Union aktiviteter

Parkour; Paddle boards; Street Dance; Sleckline, Beachvolley, Yoga-bold-Trampolin; Kids Fitness; CalisthenicsTeam VICI (fra Danmark har Talent); Dj og musik m.m.

Et uforglemmelige event for ALLE generationer som skal sætte fokus på FRIGHED og fællesskabet omkring Street aktiviteter. Beach Union får mange samlede på tværs af freesports elsker, lokale skoler, klubber og aktører.

Vi ønsker også at skabe en tradition for Beach Union i Karlslunde hvert år, ligesom med andre tilbagevendende årlige arrangementer som løfter det kulturelle liv i kommunen.  

FOREDRAG

Foredragene From Passion to  Purpose og Modig involvere Natasha´s personlig historie, som berører emner som:

immigration, integration, identitetsdannelse, stofmisbrug, kriminalitet, selv-disciplin, iværksætteri og værktøjer for livet.

MOBIL PARKOUR PARK

Book vores Inspire Movement Park
I.M.Park  kan lejes til både til enkelte events, shows eller i længere periode. Med denne mobil parkour park er I klædt på til enhver aktivitet  uanset om det drejer sig om en stor hal eller en plads-begrænset scene.

Teambuilding

Om I er privatpersoner, offentlig institution eller virksomheder så kan StreetX tilbyde jer undervisning med sjove udfordringer som styrker jeres team. StreetX involverer og udfordrer alle deltagere med spændende teambuilding øvelser.

Formålet er at have det sjovt og samtidig forbedre samarbejdet og sammenholdet i gruppen, samt vokse mentalt og personligt.

POLTERABEND

Giv dine venner en sjov og underholdende oplevelse, hvor de selv i bevægelse, hvor I møder både udfordring, frygt, glæde, fortvivlelse og især oplever succeser ved at GØRE DET! 

FØDSELSDAG

En parkour- fødselsdag er både sjov, sej og sund. Der kommer sved på panden, smil på læben og oplevelser med hjem i tasken for alle inviterede gæster.  

FIRMA EVENT

Sommerfest, julefrokost eller fyraftens fest? Så er der intet bedre en en fysisk challenge, fuld af leg som styrker fællesskabet 

SKAL VI SAMARBEJDE?

Natasha er bl.a medvirkende i Tv programmer: Danmarks Modigste, Ninja Warrior og er synlig foredragsholder og iværksætter indenfor parkour og socialt arbejde.

Natasha, kvinden bag StreetX, holder inspirerende foredrag til internationale Parkour-Gatherings verden over og har også et stort hjerte for at række ud til både gadebørn i slum-områder, samt danske unge på efterskoler og højskoler.

Hun række også ud til institutioner, virksomheder og kommuner i Danmark for at hjælpe med at organiserer og udfører meningsfulde events landet over. Street X deler gerne ud af erfaringer, for at inspirere flere til at kæmpe for fysisk og mental sundhed gennem fællesskab og leg.

Tilmelding til events sker i nedslående formular, hvis I skal tilmelde en gruppe så husk at skrive antallet deltager og evt. jeres organisations navn.

EVENTET er GRATIS. Tilmeld dig her via kontaktformularen, eller skriv ved andre forespørgsler