Street Camp og Beach Union Event 2019

Gør jer klar til fem dage fyldt med strand, action og kreativitet hvor Street Camp tilbyder forskellige undervisnings workshops:

  1. Parkour og adventure
  2. Byg din Street Spot  
  3. Fitness for børn
  4. Design din Beach-Café
  5. Media- Photo og film
  6. Free the hART kunst værksted 

Disse workshops løber ud i den stor afslutning- Street Union Beach Event d.5 juli hvor alle deltager kan invitere deres venner og familien til opvisning og fremvisning af deres opnået resultater.

Beach Union event er den STOR afslutning på 4 dags StreetCamp fra d. 1-4 juli i uge 27. Beach Union skal gøre freesports aktiviteter synlig og tilgængelige i Grave kommune. Beach Union giver ansvaret og værktøjer til både de inviterede atleter, forældre og børn til at være en del af opbygning af dette fælles event som bliver til DERES! Den inklusion har især positiv effekt på forældrene, børn og unge i lokalsamfundet i Grave kommune.   

Et uforglemmelige event for ALLE generationer som skal sætte fokus på FRIGHED og fællesskabet omkring Street aktiviteter. Beach Union får mange samlede på tværs af freesports elsker, lokale skoler, klubber og aktører.

Vi ønsker også at skabe en tradition for Beach Union i Karlslunde hvert år, ligesom med andre tilbagevendende årlige arrangementer som løfter det kulturelle liv i kommunen.  

Beach Union aktiviteter

Parkour; Paddle boards; Street Dance BOUNCE; Sleckline, Beachvolley, Yoga-bold-Trampolin; Kids Fitness; CalisthenicsTeam VICI (fra Danmark har Talent); Dj og musik, Yoga m.m.

Formål:

  • At skabe et fællesskab omkring, kultur, fritid, troen og sundheden på tværs af generationer.
  • At mobilisere Freesports fællesskabet fra Hovedstadens område og danske store byer til Karlslunde flotte strand og den lokale Strandkirke, som er villige til at faciliteter og byde både børnefamilier og de unger ind.
  • At skabe en lokal event som giver plads til mangfoldighed og en platform for at samle lokale sportsforeninger, sundhedssektoren og give dem og deltagerne et sted at samles og at udtrykke deres passion i et fællesskab.