NÆSTE EVENT: VIPk JAM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

PRAKTISK INFO

Fredag d. 5. okt. 2018 kl. 17-20
BOUNCE i Field’s
Arne Jacobsens Alle 12
2300 KBH

Vi håber at I tager godt imod denne invitation og deler den med jeres hold, forældre og instruktør team, så vi kan få en EPISK oplevelse sammen. Der er overnatningsmulighed på skolen ved Nordens Plads (Østsal) HUSK sovepose og liggeunderlag og vær klar på en fed udflugt med en masse passionerede unge på din alder.

Overnatnings PRIS 75 kr.

Vi har fået lov til at gå amok og anvende Danmarks bedste actionpark som vores helt private legeplads!

I forbindelse med åbning af BOUNCE trampolin- og actionpark i Field’s, som lægger tag til et professionelt FREERUN-område, ønsker vi at invitere Parkour organisationer, -foreninger og -atleter til en forpremiere INDEN den officielle åbning.

Vi tester FREERUN-området hos BOUNCE før alle andre!

Sammen vil vi skabe et forum fuld af sjov og fællesskab på tværs af parkour foreninger og færdighedsniveauer. Denne invitation er derfor til både “gamle og hærdet” entusiaster, men også den kommende generation af freerunners – alle er velkommen!

VIPk JAM”Very Important Parkour Jam” er for unge fra 13 år og op efter. Aldersgrænsen er til, så at vi kan give den maks gas og så alle kan færdes ansvarligt og selvstændigt i Danmarks mest EPISKE actioncenter: BOUNCE.

 

Udover en varm velkomst og fri JAM i de cooleste omgivelser, kan I forvente forskellige aktiviteter såsom “Challenge-Hunting”. Aktiviteterne er fordelt på Ninja-Warrior-banen X-park, forskellige trampoliner, FREERUN-arenaen og masser af andre adrenalin områder.

Natasha er bl.a medvirkende i Tv programmer: Danmarks Modigste, Ninja Warrior og er synlig foredragsholder og iværksætter indenfor parkour og socialt arbejde.

Rediger SKAL VI SAMARBEJDE?

Natasha- kvinden bag Street X holder inspirerende foredrag til internationale Parkour-Gatherings verden over og har også et stort hjerte for at række ud til både gadebørn i slumområder, samt danske unge på efterskoler og højskoler.

Hun række også ud til institutioner, virksomheder og kommuner i Danmark for at hjælpe med at organiserer og udfører meningsfulde events landet over. Street X deler gerne ud af erfaringer, for at inspirere flere til at kæmpe for fysisk og mental sundhed gennem fællesskab og leg.

Afspil video

Ramløse Parkour Jam-Camp

Det bliver VILDT i år! Street X teamet sætter vores nye I’M.Park op, i alt bliver der 1.300 m2 vild parkour og freerun område set up med rails, tricking gulv, airtack m.m. Også udenfor 400 m2 parkour park.

Workshops med internationalle atleter, jam og debataften for at bringe værdi indtil vores næste generation. Glæd jer. Tilmelding åbnes snarest. 

Tilmelding til events sker i nedslående formular, hvis I skal tilmelde en gruppe unge så husk at skrive jeres organisations navn og ALLE navne på deltager. Vi bestræber os på at besvare din tilmelding hurtigst muligt.