Street Camp og Beach Union Event 2019

Klar til fem dage fyldt med strand, action og kreativitet hvor Street Camp tilbyder forskellige undervisnings workshops?  Tilmelding til Street Camp HER

  1. Parkour og Adventure
  2. Byg din egen Strandpark
  3. Fitness for Børn
  4. Design din Strandcafé
  5. Video- og Fotoproduktion
  6. Kunst i Aktion

Disse workshops løber ud i den stor afslutning- Street Union Beach Event d.5 juli hvor alle deltager kan invitere deres venner og familien til opvisning og fremvisning af deres opnået resultater. Tilmelding til Street Camp HER

Beach Union event er den STOR afslutning på 4 dags StreetCamp fra d. 1-4 juli i uge 27. Beach Union skal gøre freesports aktiviteter synlig og tilgængelige i Grave kommune. Beach Union giver ansvaret og værktøjer til både de inviterede atleter, forældre og børn til at være en del af opbygning af dette fælles event som bliver til DERES! Den inklusion har især positiv effekt på forældrene, børn og unge i lokalsamfundet i Grave kommune.   

5 Juli- Beach Union aktiviteter

Parkour; Paddle boards; Street Dance; Sleckline, Beachvolley, Yoga-bold-Trampolin; Kids Fitness; CalisthenicsTeam VICI (fra Danmark har Talent); Dj og musik m.m.

Et uforglemmelige event for ALLE generationer som skal sætte fokus på FRIGHED og fællesskabet omkring Street aktiviteter. Beach Union får mange samlede på tværs af freesports elsker, lokale skoler, klubber og aktører.

Vi ønsker også at skabe en tradition for Beach Union i Karlslunde hvert år, ligesom med andre tilbagevendende årlige arrangementer som løfter det kulturelle liv i kommunen.  

EVENTET er GRATIS. Tilmeld dig her via kontaktformularen.