JULE AFSLUTNING på Sorø efterskole

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi elsker Parkour, vi elsker Jul og vi elsker ture….. HEY!

Selvfølgelige slå vi ALLE de ting vi elsker sammen og laver en tur til Sorø Efterskole. Denne arrangement af skolen for at alle parkour klubber fra hele landet kan træne sammen og ønske hinanden god jul og godt nytår. 

Vi skal lave fælles lege og have det sjovt på kryds af andre klubber, spise kage og så får ALLE som har bestil jeres StreetX T-shirt på Sorø. 
Skolen er 1 times kørsel fra Kbh. og man kan på StreetX Facebook gruppen aftale kørsel med andre, eller tilføje frie pladser i jeres bil. 

PRAKTISK INFO

Lørdag d. 15. December 2018 kl. 12-16

SORØ GYMNASTIKEFTERSKOLE
Topshøjvej 50, 4180 Sorø

Pris:
Pris: 50-, kr 
Alder:
Fra 10 år

Natasha er bl.a medvirkende i Tv programmer: Danmarks Modigste, Ninja Warrior og er synlig foredragsholder og iværksætter indenfor parkour og socialt arbejde.

SKAL VI SAMARBEJDE?

Natasha- kvinden bag Street X holder inspirerende foredrag til internationale Parkour-Gatherings verden over og har også et stort hjerte for at række ud til både gadebørn i slumområder, samt danske unge på efterskoler og højskoler.

Hun række også ud til institutioner, virksomheder og kommuner i Danmark for at hjælpe med at organiserer og udfører meningsfulde events landet over. Street X deler gerne ud af erfaringer, for at inspirere flere til at kæmpe for fysisk og mental sundhed gennem fællesskab og leg.

Afspil video