Frederiksberg Parkour

LEG – SUNDHED – TRIVSEL

Parkour/ børn

Alder: 7-9 år

Fokus på parkour-færdigheder, brug af omgivelserne kreativt på parkour-stativ, trapper, bænke m.m. Der lægges vægt på det sociale. Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt.

Pris: 900 kr. pr. kvartal
Søskenderabat: 150 kr. for barn nr.2

Parkour/ børn

Alder: 10-12 år

Fokus på grundlæggende parkour-færdigheder og det sociale. Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt.


Undervisningen suppleres med tricks fra freerunning hvor vi gør brug af omgivelserne på en kreative måder.

Pris: 900 kr. pr. kvartal
Søskenderabat: 150 kr. for barn nr.2

Teenholdet

Alder: 13-15 år

På teen holdet prioriterer vi god stemning og motiverende energi på tværs af niveauerne.
Udover indlæring af seje parkour og freerunning færdigheder, giver vi de ansvarlige teens muligheden for at komme med på medhjælper instruktørkurser og være en del af vores StreetX team til forskellige events, som Street Party, FRB:Dage og andre sjove arrangementer. Her får teenagerne mulighed for at give en hånd med til undervisningen og inspirere andre børn og unge med det de er passioneret for.

Pris: 900 kr. pr. kvartal
Søskenderabat: 150 kr. for barn nr.2

Andre tilbud

Udehold: Periode: April, maj og juni 2019

Mødestedet er på skolegårdens parkour legeplads og i tilfældet af voldsomt regn kan vi benytte os af hallen, men vi bestræber os at gennemfører forløbet så vidt muligt udenfor og lave RIGTIGT street Parkour. Udehold er et tilbud for alle, både øvet, som har brug for ekstra undervisnings dag og helt begyndere, som aldrig har prøvet parkour.
StreetX instruktør møder alle deltager dr hvor de er med en fællæs opvarning og socialisering med parkour lege, hvorefter der bliver delt op på forsekllige stationer/spots for at øve teknikker og færdigehder i mindre grupper hvor alle kan blive set og inspireret.

Pris: 900 kr. / FRB.Pk medlemer 450 kr. for hele periode. Søskenderabat: 150 kr. for barn nr.2

Tilmelding for alle indedørs hold er via Frederiksberg-Parkour forening.

For andre tilbud og tilmelding til udehold via nedenstående kontaktformular.  Vi vender tilbage hurtigs muligt.