Parkour Østerbro

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Familiehold

Udvikling gennem leg styrker familiens sammenhold. Både forældre og børns kompetencer bliver set og anerkendt. Her hepper vi på hinandens forskelligheder og overkommer forhindringer på en legende måde.
Holdet er fyldt.Klik herunder for at blive skrevet på ventelisten.

Alder: 5-60 år

Pris: 720,-  uge 33-41

Parkour/ børn

Vi øver de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving og vi udfordrer og rykker vores grænser. Vi har fokus på det sociale, som f.eks. gruppedynamik, hvor vi respekterer og støtter hinanden. 

Alder: 7-9 år

Pris: 945,-  uge 33-41

Parkour/ børn

Fokus på basiske parkour-færdigheder og brug af parkour området på en sikker og kreativ måde. Freerunner tricks og teknikker for let øvede. Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt. 

Alder: 10-12 år

Pris: 945,-  uge 33-41

PARKOUR/ Teen

Fokus på god stemning og motiverende energi på tværs af niveauerne. Udover indlæring af seje parkour og freerunning færdigheder, giver vi de ansvarlige teens muligheden for at deltage i camps og medhjælpe instruktører kurser og events.

Alder: 13-15 år

Pris: 945,-  uge 33-41

OM ØSTERBRO PARKOUR HOLD

StreetX´s parkour hold på Østerbro er særlig priviligeret med Parkour faciliteter i Airtrix, hvor vejrforhold ikke bliver en forhindring.  Her har vi en 400 m2 kæmpestor indendørs forhindringsbane special bygget til parkour. Det lækre Parkour-anlæg er fyldt med sving-bares i alle højder og et stativ ud til en oppustelige “stunt-air måtte”.  Sontorini inspireret landskab strækker sig over alle højder og både Ninja-Warrior rampe og andre seje forhindringer har selvfølgelige springgulv underlag, som   byder ind til kreativitet og udforskning af grænser i trykke omgivelser.

Fælles for alle faste hold

Alle parkour hold i Airtrix har fokus på fællesskabet, leg og udforskning af kroppens- og omgivelsernes fulde potentiale. Vi gennemgå alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigeheder. Da parkour IKKE er en konkurrencesport, opmuntrer vi deltagere til IKKE at måle sig med andre, men vil elsker at lære dem at konkurrere mod sig selv. 

StreetX udruster deltagerne med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå selvdisciplin på en legende måde. Gennem inspirerende undervisning  præsenter vi parkour som mere end bare fysiske træning. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

sted: 
Airtrix Klatre & Trampolinpark
Kattegatvej 4 2150 København Ø

Forholdsregler: 
husk tørre sko.
Parkour hold giver ikke adgang til resten af AIRTRIX trampolinpark.

BØRNEHOLD PERIODER

PRIS: 945,-  UGE 33-41

Der betales pro rata for opstart midt i en periode.  

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 34021880 - Konto nr.: 2112 6287645692

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål