Østerbro Parkour

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Parkour/ børn

De mindste skal have lov til at blive set og hørt i deres vildskab og passion. På dette hold lærer vi Danmarks yngste parkour børn at færdes sikkert i parkour området og være i et fællesskab gennem leg og motiverende udfordringer.

Alder: 5-6 år

PRIS: 735,-  UGE 20-26

Parkour/ børn

Vi øver de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving og vi udfordrer og rykker vores grænser. Vi har fokus på det sociale, som f.eks. gruppedynamik, hvor vi respekterer og støtter hinanden.

Alder: 7-9 år

PRIS: 735,-  UGE 20-26

Parkour/ børn

Fokus på basiske parkour-færdigheder og brug af parkour området på en sikker og kreativ måde. Freerunner tricks og teknikker for let øvede. Vi gør meget ud af at dyrke værdier som gruppeforståelse, samhørighed og respekt.

Alder: 10-12 år

PRIS: 735,-  UGE 20-26

PARKOUR/ Teen

Fokus på god stemning og motiverende energi på tværs af niveauerne. Udover indlæring af seje parkour og freerunning færdigheder, giver vi de ansvarlige teens muligheden for at deltage i camps og medhjælpe instruktører kurser og events. 

Alder: 13-15 år

PRIS: 735,-  UGE 20-26

Familie hold

Familie holdet har fokus på at have det sjovt og udvikle sig SAMMEN. Parkour lege som udfordre alle niveauer og styrker familiens sammenhold.

Alle familie-medlemmers kompetencer og udfordringer bliver belyst og enerkendt. Her hæpper vi på hinandens forskelligheder og lære at kommer over forhindringer SAMMEN på en sjov og legende måde. 

Undersvingen varetages af  modne og erfarne StreetX undervisere. Familie Holdet-Konceptet er baseret på StreetX direktørens erfaringer, gennem mange års træning og undervisning. Natasha Ivanova som er bl.a har medvirket i Tv programmerne: Danmarks Modigste og Ninja Warrior. 
Natasha elsker at inspirere flere til fysisk og mental sundhed gennem leg og sund fællesskab. Garanti på motiverende og varierende træning og smil på læben.

Pris: 630,- pr. deltager  uge 20-26

OM ØSTERBRO PARKOUR HOLD

StreetX´s parkour hold på Østerbro er særlig priviligeret med Parkour faciliteter i Airtrix, hvor vejrforhold ikke bliver en forhindring.  Her har vi en 400 m2 kæmpestor indendørs forhindringsbane special bygget til parkour. Det lækre Parkour-anlæg er fyldt med sving-bares i alle højder og et stativ ud til en oppustelige “stunt-air måtte”.  Sontorini inspireret landskab strækker sig over alle højder og både Ninja-Warrior rampe og andre seje forhindringer har selvfølgelige springgulv underlag, som   byder ind til kreativitet og udforskning af grænser i trykke omgivelser.

Fælles for alle faste hold

Alle parkour hold i Airtrix har fokus på fællesskabet, leg og udforskning af kroppens- og omgivelsernes fulde potentiale. Vi gennemgå alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigeheder. Da parkour IKKE er en konkurrencesport, opmuntrer vi deltagere til IKKE at måle sig med andre, men vil elsker at lære dem at konkurrere mod sig selv. 

StreetX udruster deltagerne med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå selvdisciplin på en legende måde. Gennem inspirerende undervisning  præsenter vi parkour som mere end bare fysiske træning. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

sted: 
Airtrix Klatre & Trampolinpark
Kattegatvej 4 2150 København Ø

Forholdsregler: 
husk tørre sko.
Parkour hold giver ikke adgang til resten af AIRTRIX trampolinpark.

BØRNEHOLD PERIODER

Pris: 735,-  uge 20-26

Pris: 945,-  uge 33-41

Pris: 945,-  uge 43-51

Bemærk at prisen varierer i forhold til periodens længde. Der betales pro rater for opstart midt i en periode.  

Tlf: +45 40502421 - info@streetx.dk CVR nr: 34021880 - Konto nr.: 2112 6287645692

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål