Parkour Østerbro

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Familiehold

Udvikling gennem leg styrker familiens sammenhold. Både forældre og børns kompetencer bliver set og anerkendt. Her hepper vi på hinandens forskelligheder og overkommer forhindringer på en legende måde.

Alder: 5-99 år

PRIS:
uge 48-51: 320 kr. pr. deltager
uge 1-6: 480 kr. pr. deltager

Parkour/ børn

Vi øver de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving og vi udfordrer og rykker vores grænser. Vi har fokus på det sociale, som f.eks. gruppedynamik, hvor vi respekterer og støtter hinanden. 

Alder: 7-12 år

PRIS:
uge 48-51: 420 kr.
uge 1-6: 630 kr. 

OM ØSTERBRO PARKOUR HOLD

StreetX´s parkour hold på Østerbro er særlig priviligeret med Parkour faciliteter i Airtrix, hvor vejrforhold ikke bliver en forhindring.  Her har vi en 400 m2 kæmpestor indendørs forhindringsbane special bygget til parkour. Det lækre Parkour-anlæg er fyldt med sving-bares i alle højder og et stativ ud til en oppustelige “stunt-air måtte”.  Sontorini inspireret landskab strækker sig over alle højder og både Ninja-Warrior rampe og andre seje forhindringer har selvfølgelige springgulv underlag, som   byder ind til kreativitet og udforskning af grænser i trykke omgivelser.

Fælles for alle faste hold

Alle parkour hold i Airtrix har fokus på fællesskabet, leg og udforskning af kroppens- og omgivelsernes fulde potentiale. Vi gennemgå alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigeheder. Da parkour IKKE er en konkurrencesport, opmuntrer vi deltagere til IKKE at måle sig med andre, men vil elsker at lære dem at konkurrere mod sig selv. 

StreetX udruster deltagerne med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå selvdisciplin på en legende måde. Gennem inspirerende undervisning  præsenter vi parkour som mere end bare fysiske træning. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: 
Kattegatvej 4
2150 København Ø

Forholdsregler: 
husk tørre sko.
Parkourhold giver ikke adgang til resten af AIRTRIX trampolinpark.

PRIS: 420,- Børnehold
PRIS: 320,- Familiehold

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 34021880 - Konto nr.: 2112 6287645692

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål