Parkour Østerbro

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Familiehold

Udvikling gennem leg styrker familiens sammenhold. Børn og forældre træner og lærer sammen og alles kompetencer bliver set og anerkendt. På parkour familiehold hepper vi på hinandens forskelligheder og overkommer forhindringer på en legende måde.  Næste holdstart: 14. februar 2021

Alder: 5-99 år

Alle hold har max. 9 deltagere pga. de officielle Covid-regler.

PRIS:
uge 6-12:  480 kr. pr. deltager
(pause i vinterferien)

Parkour/ børn

Vi øver de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving og vi udfordrer og rykker vores grænser. Vi har fokus på det sociale, som f.eks. gruppedynamik, hvor vi respekterer og støtter hinanden. Næste holdstart: 14. februar 2021

Alder: 7-12 år

Alle hold har max. 9 deltagere pga. de officielle Covid-regler.

PRIS:
uge 6-12: 630 kr. 
(pause i vinterferien)

OM ØSTERBRO PARKOURHOLD

StreetX´s parkour hold på Østerbro organiseres i samarbejde med Norce, som huser vores undervisning indendøre når vejret påkræver det. Vi træner dog også udenfor i nærområdet, så de seje skills børnene lærer kan komme til udtryk i gademiljøet hvor parkour er opstået. 

Vi bruger StreetX specialdesignede mobile parkourpark i den indendørs træning, og der sørges for udfordring og sjov til alle niveauer. Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder.

Alle vores parkourhold har fokus på fællesskab og leg. Parkour er IKKE er en konkurrencesport, og på vores hold opmuntrer vi børnene til at konkurrere med sig selv fremfor at måle sig med andre.

StreetX udruster deltagerne med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå selvdisciplin på en legende måde. Gennem inspirerende undervisning  præsenterer vi parkour som mere end bare fysisk træning. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: 
Norce. Kattegatvej 4
2150 København Ø

Forholdsregler: 
husk rene og tørre sko.
Parkourhold giver ikke adgang til de øvrige faciliteter på stedet

Tidligere
Næste

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 41478624

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål