parkour Amager

Lokations: Filipskolen: & JumpYard

Filipskolen

Parkour børnehold

“Ved min Guds hjælp stormer jeg volde…”

Vores børnehold på Filipskolen tilbyder parkourundervisning på et kristent grundlag. For de yngste er der fokus på legende indlæring af basale færdigheder som hop, hink, kravl og rul og undervisningen centrerer om glæden ved bevægelse.

For den lidt ældre aldersgruppe, tilbydes mere koncentreret teknisk træning med fokus på at udvikle og kombinere grundelementer som monkey, cat-leap og precision jumps med tricks fra freerunning, saltoer, swing og flow. Børnenes kropslige forståelse og sociale færdigheder styrkes på alle hold.

Vi træner udendørs i det omfang det er muligt og udnytter nærområdets muligheder til fulde: parkourstativ på stranden, trapper, bænke m.m. Om vinteren træner vi indendørs i gymnastiksalen på Filipskolen.

Alle hold er fyldt. Udfyld formular nederst på siden for at komme på venteliste.

Forårssæson 11. februar – 25. juni (pause i vinter- og påskeferie). Pris 1250kr.

Tidligere
Næste

JumpYard (Fields)

Parkour børnehold & teenhold

Begynderhold: Her indøver vi de grundlæggende teknikker i parkour, som precision jumps, cat-leap og speedrun. Der gåes gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte.

Fortsætterhold: Hold for deltagere som allerede mestrer de basale teknikker og er både fysisk og mentalt klar på next level udfordring. Her bliver basisfærdigheder sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og freerunning tricks. 

Teenhold: Har fokus på koncentreret og udfordrende teknisk træning af mere avancerede parkourfærdigheder. Vi skal styrketræne og disciplinere både vores krop og sind, og arbejde på at sætte alle de basale teknikker i spil sammen med seje elementer fra freerunning.

Sted: JumpYard (Fields 3 sal) – Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S METROEN station Ørestad lige indtil døren

Næste hold: 9. februar – 23. marts (pause i vinterferien). Pris 630kr.

ORDET i FOKUS

(Rom. 5:3-4) Vi er stolte af vore trængsler, fordi vi ved, at trængslen skaber udholdenhed, udholdendehen fasthed, og fastheden håb.

Parkour på Filipskolen er undervisning med kristne værdier, som udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale. Børnene bliver  præsenteret for parkour som mere end fysiske skills: et sundt og nærende fællesskab for både krop og sjæl, hvor de kan lege, træne og “falde” i trygge omgivelser.

Vores værdier

Udover fysisk udfoldelse er en central værdi i ”bevægelses-kunst” (parkour) brugen  af kroppens bevægelsesmuligheder, som et værktøj til identitetsdannelse og personlig udvikling.

StreetX parkourtræning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG, fremfor med et ”elite” og ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til.
Vi lægger vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Tlf: +45 23864782 - Email: luna@streetx.dk

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål