parkour Amager

(2.Sam. 22:30) Ved din hjælp stormer jeg volde, ved min Guds hjælp springer jeg over mure…

Play - Parkour for børn

Andbefalet målgruppe 1-5 klasse:
Holdstart d.5 september 

Skal have lyst til at dele passion for bevægelse og leg sammen med andre. Indgå i et “Teamspirit” fællesskab, hvor gruppeforståelse, samhørighed og respekt dyrkes.
Fokus på:
Tillære parkour øvelserr gennem parkour-lege, samarbejdøvelser og personlige udfordringer. Vi vil styrke børns kropslige forståelse og sociale færdigheder ved brug af  nær-områdets Parkour-stativ, trapper, bænke m.m. Om vinteren træner vi i Filips skolen´s gymnastiksal. 

PRIS: 900,-  per periode
(sept-nov, jan-mar og apr-jun)
Søskenderabat: 150 kr. barn nr.2

For tilmelding udfyldt formularen forneden

Teknik - Parkour

Andbefalet målgruppe 2-5 klasse:
Holdstart d.5 september

Skal have gået til parkour 1 år, kan de grundlæggende teknikker og er parat til fokuseret teknik-træning hvor der bliver stillet krav til deltagerne.
Fokus på:
Koncentreret teknik træning af mere avancerede parkour færdigheder. Vi skal styrketræne og disciplinere både vores krop og sind til at kunne kombinere grund-elementer som monkey, cat-leap og precision-jumps sammen med freerunning tricks, saltoer, sving og flows.

PRIS: 900,-  per periode
(sept-nov, jan-mar og apr-jun)
Søskenderabat: 150 kr. barn nr.2

For tilmelding udfyldt formularen forneden

Parkour holdundervisning - på Filipskolen

ORDET i FOKUS

(Rom. 5:3-4) Vi er stolte af vore trængsler, fordi vi ved, at trængslen skaber udholdenhed, udholdendehen fasthed, og fastheden håb.

Undervisning med kristne værdier, udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.
Deltagerne vil blive  præsenteret for parkour som mere end fysiske skills, men som et sund fællesskab hvor de kan lege, træne og “falde” i trykke omgivelser.

Vores værdier

Det centrale i ”bevægelses-kunst” Parkour, er brug af kroppens bevægelses muligheder, som et værktøj til identitetsdannelsen og ressource udvikling.

Parkour træning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse af personlige frygt-områder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med succes oplevelser. Dette udforskes i fællesskab og LEG, fremfor ”eliten” og ”konkurrence” mindsettet som mange andre sports aktiviteter stimulere.
Der lægges vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLINEN fremfor sammenligningen med andre.

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 34021880 - Konto nr: 2279 6886325787

Udfyldt denne formular for tilmelding eller spørgsmål