parkour Amager

Lokations: Filipskolen: & JumpYard

Filipskolen

Parkour børnehold

“Ved min Guds hjælp stormer jeg volde…”

Vores børnehold på Filipskolen tilbyder parkourundervisning på et kristent grundlag. For de yngste er der fokus på legende indlæring af basale færdigheder som hop, hink, kravl og rul og undervisningen centrerer om glæden ved bevægelse.

For den lidt ældre aldersgruppe, tilbydes mere koncentreret teknisk træning med fokus på at udvikle og kombinere grundelementer som monkey, cat-leap og precision jumps med tricks fra freerunning, saltoer, swing og flow. Børnenes kropslige forståelse og sociale færdigheder styrkes på alle hold.

Vi træner udendørs i det omfang det er muligt og udnytter nærområdets muligheder til fulde: parkourstativ på stranden, trapper, bænke m.m. Om vinteren træner vi indendørs i gymnastiksalen på Filipskolen.

Alle hold er fyldt. Udfyld formular nederst på siden for at komme på venteliste.

Forårssæson 4. marts – 25. juni (pause i påskeferie). Pris 1200kr.

Tidligere
Næste

JumpYard/Sundbyvester Plads

Parkour børnehold & familiehold

Børnehold: Niveaudelt i begynder og øvet.

Begyndergruppen indøver de grundlæggende teknikker i parkour, som precision jumps, cat-leap og speedrun. Der gåes gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte. I fortsættergruppen  bliver basisfærdigheder sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og freerunning tricks. 

Familiehold: Her hepper vi på hinandens forskelligheder og overkommer forhindringer på en legende måde. Udvikling gennem leg styrker familiens sammenhold. Børn og forældre træner og lærer sammen og alles kompetencer bliver set og anerkendt. 

Tidspunkt: Onsdag. Se holdtider nedenfor.

Sted: JumpYard (Fields 3 sal) – Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S METROEN station Ørestad lige indtil døren.

OBS: grundet coronarestriktioner trænes der indtil videre udendørs på Sundvester Plads

Næste hold: 10. marts – 19. maj.
Pris: Familiehold 880kr. pr. deltager / Børnehold 1155kr. pr. deltager.

ORDET i FOKUS

(Rom. 5:3-4) Vi er stolte af vore trængsler, fordi vi ved, at trængslen skaber udholdenhed, udholdendehen fasthed, og fastheden håb.

Parkour på Filipskolen er undervisning med kristne værdier, som udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale. Børnene bliver  præsenteret for parkour som mere end fysiske skills: et sundt og nærende fællesskab for både krop og sjæl, hvor de kan lege, træne og “falde” i trygge omgivelser.

Vores værdier

Udover fysisk udfoldelse er en central værdi i ”bevægelses-kunst” (parkour) brugen  af kroppens bevægelsesmuligheder, som et værktøj til identitetsdannelse og personlig udvikling.

StreetX parkourtræning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG, fremfor med et ”elite” og ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til.
Vi lægger vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Tlf: +45 23864782 - Email: luna@streetx.dk

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål