parkour Amager

(2.Sam. 22:30) Ved din hjælp stormer jeg volde, ved min Guds hjælp springer jeg over mure…

Parkour for børn 6-8 år

Her på holdet skal børn  have lyst til at dele passion for bevægelse og leg sammen med andre. Indgå i et “Teamspirit” fællesskab, hvor gruppeforståelse, samhørighed og respekt dyrkes.

Fokus på:
Tillæring af parkour skills gennem leg, samarbejdsøvelser og personlige udfordringer. Vi styrker børns kropslige forståelse og sociale færdigheder ved brug af  nærområdets muligheder: parkour-stativ, trapper, bænke m.m. Om vinteren træner vi i gymnastiksalen på Filipskolen.

Holdet er fyldt. Klik herunder for at komme på ventelisten.

Forårssæson 7. januar – 25. juni: 1800kr

Parkour for børn 9-12 år

Her lærer vi børn de grundlæggende teknikker til de er parate til fokuseret teknik-træning hvor der bliver stillet støre krav til deltagerne.

Fokus på:
Koncentreret teknik træning af mere avancerede parkourfærdigheder. Vi skal styrketræne og disciplinere både vores krop og sind til at kunne kombinere grund-elementer som monkey, cat-leap og precision-jumps sammen med freerunning tricks, saltoer, sving og flows. Om vinteren træner vi i gymnastiksalen på Filipskolen.

Holdet er fyldt. Klik herunder for at komme på ventelisten.

Forårssæson 7. januar – 25. juni: 1800kr

Parkour holdundervisning - på Filipskolen

ORDET i FOKUS

(Rom. 5:3-4) Vi er stolte af vore trængsler, fordi vi ved, at trængslen skaber udholdenhed, udholdendehen fasthed, og fastheden håb.

Undervisning med kristne værdier, udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.
Deltagerne vil blive  præsenteret for parkour som mere end fysiske skills, men som et sund fællesskab hvor de kan lege, træne og “falde” i trykke omgivelser.

Vores værdier

Det centrale i ”bevægelses-kunst” Parkour, er brug af kroppens bevægelses muligheder, som et værktøj til identitetsdannelsen og ressource udvikling.

Parkour træning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse af personlige frygt-områder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med succes oplevelser. Dette udforskes i fællesskab og LEG, fremfor ”eliten” og ”konkurrence” mindsettet som mange andre sports aktiviteter stimulere.
Der lægges vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLINEN fremfor sammenligningen med andre.

Tlf: +45 23864782 - Email: luna@streetx.dk

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål