Lille Show

Et Freestyle show med 2-4 atleter, som sætter gang i ethvert selskab med seje tricks, samt udfordringer og interaktion med publikum. Denne løsning er perfekt som et overraskelsesindslag til en fest uden scene og med begrænset plads.

Show-pakken inkluderer:

Standard Show

StreetX Standard Show er et kort show, der er koreograferet på forhånd og udføres af 4-5 performere. Et festligt indslag, der kan fungere som “flash mob” eller som pauseindslag på en scene.

Show-pakken inkluderer:

Stor Show Pakke

Et nøje koreograferet show med 5-7 performere, som fortæller et budskab efter kundens behov. Denne spektakulære show-pakke garanterer underholdning i topkvalitet og kan tilrettelægges efter små såvel som store scener.

Show-pakken inkluderer:

Show med mening og budskab

Vi styrker ethvert event og jeres værdier ved at fortælle en historie gennem en koreograferet performance hvor kroppens brilliante udtryk er i fokus. Bestil et show til firma- eller skolefest, kultur- eller kirkearrangement, festivals m.m. StreetX leverer parkour shows i topklasse som underholder alle generationer:  flyvende saltoer, imponerende tricks og interaktioner med publikum. Det er desuden muligt at leje vores mobile Parkour Park til en workshop der får gang i alle og enhver.

FN BYEN

Frederiksberg dage

Industriens Hus

Nørrebroløbet 2019

Sommer Oase 2018

KAB Lejr 2018

Book dit show

For generelle forespørgsler kan nedenstående form udfyldes. Vi bestræber os på at vende tilbage i løbet af 48 timer.