Parkour Sommerhold 2020

Aktiv sommer for alle!
Frederiksberg – Østerbro – Amager

Frederiksberg Parkour

Uge 28. Man-Tir-Ons-Tor.
7-9 år: kl. 16.30-17.30
10+år : kl. 17.45-18.45

Pris: 300kr.
Tilmelding: via formular herunder.

Frederiksberg parkour Vi gennemfører de sjoveste parkour-workshops for børn og unge. Vi bruger legepladsen ved skolen og nærområdet til at udfolde os kreativt og sikkert. Vi kommer til at tage enhver kantsten, bænk og gelænder i brug, når vi udforsker området på jagt efter de bedste parkour spots. Alle deltagere kommer til at lære at bruge deres omgivelser kreativt i fællesskab med andre. Husk drikkedunk! Det bliver hyggeligt, sjovt og mega Street. 

Østerbro Parkour

Uge 30. Man-Tir-Ons-Tor:
Familiehold: kl. 15.30-16.30
7-9 år: kl. 15.30-16.30
10-12 år: kl. 16.45-17.45

Pris: 300kr. pr. deltager.
Tilmelding: via formular herunder.

Østerbro Parkour Vi gennemfører de sjoveste parkour workshops for børn og unge, hvor vi træner udenfor på forskellige spots i området omkring Nordhavn. Vi ser frem til at udforske de rigtige parkour street spots og have en fantastisk sommer med masser af parkour. Famileholdet kan glæde sig til mere team-building og inspiration til brug af udendørs arealer, hvor man altid kan have det sjovt. Husk drikkedunk. Det bliver hyggeligt, sjovt og mega Street! 

Amager Strand Parkour

Uge 31. Man-Tir-Ons-Tor:
Familiehold: kl. 16.30-17.30
6-8 år kl. 16.30-17.30
9-12 år kl. 17.30-18.30

Pris: 300kr.
Tilmelding: via formular herunder.

Amager-Strand parkour Udehold på stranden inviterer til virkelig sjov træning med blandt andet en fed parkour park med gode mure og railstativ. Vi kommer til at lege og udfordre os selv på naturlegepladser og udforske områdets parkourspots. Famileholdet kan glæde sig til mere team-building og inspiration til brug af udendørs arealer, hvor man altid kan have det sjovt. Husk drikkedunk. Det bliver hyggeligt, sjovt og mega Street!

Parkour Sommerhold Formål:

Parkour har ALDRIG hørt til i en indendørs hal. StreetX parkour sommerhold giver deltagerne en ekstra speciel oplevelse med parkour ude i det rigtige gademiljø. Masser af action og leg med fokus på at dele passionen for parkour sammen med venner.
En rigtig parkour oplevelse:
Vores sommertræninger er fyldt med spots-hunting, hvor vi kommer rundt i forskellige omgivelser, for at give deltagerne et nyt syn på byens faciliteter og arkitektur. Undervisningen faciliterer, at børnene kan bruge hele kroppen for at stimulere deres sanser og styrke dem selv. Vi tilstræber selvfølgelig at kunne være i nærheden af indendørs faciliteter i det omfang det er muligt, så børnene kan benytte sig af toiletter og fylde deres drikkedunke op. Husk påklædning efter vejret, da den danske sommer jo er dejligt, men dog uforudsigelig 😉

MEDBRING:

  • Udendørs træningstøj og sko 
  • Vind/regnjakke (I tilfælde af regn)
  • Drikkedunk (KUN vand –  TAK)

Fokus på det sociale:
Alle aldre og niveauer bliver tilgodeset og rystet sammen på vores hold. Vores mål er at inspire til bevægelse og viderebringe kulturen fra det globale parkour community – som er et tværgenerationelt og multikulturelt forum hvor ALLE hører til og hjælper hinanden!

Tilmelding til sommerhold herunder: