Inspire Movement Park

lej Mobil parkour park

Afspil video

Mobil-Park har fokus på 3 mest basale løsninger på klassiske udfordringer når det kommer til trænings udstyr.  MOBIL, STABIL og PERSONLIG PROFIL.

Mobil-Park har fokus på 3 mest basale løsninger på klassiske udfordringer når det kommer til trænings udstyr.  MOBIL, STABIL og PERSONLIG PROFIL.

Parkour, Street-workout, mini Ninja-Warrior eller en OCR bane, kan vores ny design- Mobil-Park motivere både store og små til sjov og motiverende træning.

I kan leje Mobil-Park både til enkelte events, shows eller i længere periode. Med denne personlig løsning er I godt klædt på til enhver aktivitet eller øvelse, uanset om det drejer sig om en stor hal eller en plads-begrænset scene.

Mobil-Park kan nemt flyttes rundt og tilpasses til den ønskede sværhedsgrad og størrelse efter behov.
Transport, opsætning og oprydning af Mobil-Park er inkluderet i prisen. Høre nærmere om et tilbud her i kontaktformularen.

MOBIL
– Den fylder maks fra 2 m2 til 5 m2
– Opsætning tid på maks 15 min- 25 min (kan sættes op med 1 instruktør men 2 er bedst)
– Designet til at kunne kører med speciale hjul eller en “hund” rundt i hallen/ kulturhuset/inde og ude området.

STABIL
– Stress-testet af de vildeste voksne atleter, kan tåle alt slags vejr.
– Lever op til de internationalle krav til brug i offentlig rum som; afstande mellem bar, små huller hvor finger/hoved ikke kan komme i klemme osv.

PERSONLIG PROFIL
– Skræddersyet efter behov som; højde, elevator, opsætning tid og opbevaring.
– Transformations dygtig til alle niveauer, som er enorm motiverende for deltager og instruktør.
– Involverer deltagerne og instruktørerne til at præge deres egen undervisning og være en del af processen om at “bygge egen bane” som er en total revolutionerende og nyt element i træningen.