Undervisning

Overvind din frygt og opnå dit fulde potentiale

Parkour

For virksomheder

Teambuilding, personlig lederskab og kreativitet

Mere info
Parkour

For institutioner

Vi inviterer jer på parkour-tur eller kommer til jeres institution

Mere info
Parkour

StreetX Hold

Fuld action program i flere dage

Mere info
Parkour

StreetX Camps

Fuld action program i flere dage

Mere info
Parkour

Privat undervisning

Personlig træner med fokus på dig

mere info

Autentisk undervisning

StreetX Mission

“At fremme personlig udvikling og vækst gennem fysisk aktivitet.
Med selvdisciplin og kreativitet styrker vi deltagernes handlekraft, bevidsthed og evne til at tage ansvar for udfoldelse af eget potentiale.”

Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som omhandler at overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour fællesskab, som er en global familie:

Grundlæggeren af StreetX- Natasha Ivanova, er en kvinde med hjertet i brand for Parkour Community, som ikke blot er hendes arbejde men global familie. Som gammel elitegymnast brænder hun for at “være i bevægelse” og det at kunne smitte af og inspirere andre både fysisk og mentalt er hoved fokus i hendes arbejde.
Natasha er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i København samt har en diplomuddannelse fra Metropol med speciale i socialt arbejde med udsatte børn og unge.

Vores historie og visionen:

Natasha har personligt gennem 10 år uddannet flere generationer af unge instruktør til at kombinerer det kropslige med det psykologiske og motiverer andre til at blive den bedste udgave af dem selv på alle niveauer, såvel personligt som fagligt og socialt.

StreetX har fokus på mennesket og ikke blot træning, PARKOUR som blot et værktøj til at danne, inspirer og “rykke” menneset fra A til B. Denne MINDSET bliver formidlet og levet ud i alle vores aktiviteter.

Vores værdier og formål

Parkour som et værktøj

Parkour handler om at se på udfordringerne med en løsnings-orienteret tilgang. At komme fra punkt A til punkt B så effektivt som muligt.

Vores undervisning udruster deltagerne med konkrette værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.

Mentaltræningen og personlige kompetencer:

Deltagerne lære at blive mere bevidste om egne udforinger og at mestre disse i et stærk fællesskab. StreetX facilitere et undervisningsrum  hvor der er sikkert at “falde” og fejle, hvor der er fokus på læringsprocesser og socialt ansvar for hinanden.

Mentaltræningen er med til at: