Parkour Undervisning

LEG – SUNDHED – TRIVSEL

Find vores hold i København og omegn:

Har du spørgsmål?
Kontakt Luna på Tlf: (+45) 23864782 eller luna@streetx.dk.

Parkour Undervisning Hos Street X

Parkour handler om at se på udfordringerne med en løsnings-orienteret tilgang. At komme fra punkt A til punkt B så effektivt som muligt. StreetX udruster den næste generation med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale. Hos StreetX er parkour mere end blot en sport. Det er en sjov fysisk praksis som tydeliggør sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Vi underviser udfra et ‘parkour mindset’ som går ud på at lære at overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.
 
Historien bag StreetX
Natassia Ivanova, kvinden bag StreetX, har beskæftiget sig med gadeidræt, parkour og socialt arbejde i over 10 år. Siden 2012 har StreetX udbudt meningsfulde tilbud indenfor kultur, fritid, og socialt arbejde. Vi underviser over 200 børn og unge i Københavnsområdet ugentligt og har gennem tiden aktiveret mere end 2.000 børn og unge gennem workshops, camps, events på skoler og andet.
 

Et af vores fokusområder er ‘mentaltræning’ som er en integreret del af vores undervisning. Her får eleverne gennem lege, øvelser og refleksion styrket deres fællesskabsfølelse og udviklet deres kompetencer i det sociale sammenspil. Vi skaber et rum til den enkelte hvor man bliver udfordret og opmuntret i at tænke kreativt og flytte sine egne grænser, samtidig med at der udvikles respekt for andres.

 
Dette er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold.
  • Lære at værdsætte processen og ikke kun resultatet.
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil.
  • Opleve samhørigheden i et lokalt og globalt fællesskab.
Parkour er IKKE er en konkurrencesport og vi opmuntrer eleverne til at måle sig med dem selv fremfor andre.