parkour Amager

Amager Strand/Filipskolen

AMAGER STRAND/Filipskolen

“Ved min Guds hjælp stormer jeg volde…”

Vores børnehold på Filipskolen tilbyder parkourundervisning på et kristent grundlag. For de yngste er der fokus på legende indlæring af basale færdigheder som hop, hink, kravl og rul og undervisningen centrerer om glæden ved bevægelse.

For den lidt ældre aldersgruppe, tilbydes mere koncentreret teknisk træning med fokus på at udvikle og kombinere grundelementer som monkey, cat-leap og precision jumps med tricks fra freerunning, saltoer, swing og flow. Børnenes kropslige forståelse og sociale færdigheder styrkes på alle hold.

Vi træner udendørs i det omfang det er muligt og udnytter nærområdets muligheder til fulde: parkourstativ på stranden, trapper, bænke m.m. Mødested er ved parkourstativet på stranden (bunker 5). Om vinteren eller i tilfælde af dårligt vejr, træner vi indendørs i gymnastiksalen på Filipskolen.

Alle hold er fyldt. Udfyld formular nederst på siden for at komme på venteliste.

2.SEP – 25.NOV: 900kr

Tidligere
Næste

ORDET i FOKUS

(Rom. 5:3-4) Vi er stolte af vore trængsler, fordi vi ved, at trængslen skaber udholdenhed, udholdendehen fasthed, og fastheden håb.

Parkour på Filipskolen er undervisning med kristne værdier, som udruster næste generation med værktøjer til at udvikle sig selv personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale. Børnene bliver  præsenteret for parkour som mere end fysiske skills: et sundt og nærende fællesskab for både krop og sjæl, hvor de kan lege, træne og “falde” i trygge omgivelser.

Vores værdier

Udover fysisk udfoldelse er en det en central værdi i ”bevægelses-kunsten” (parkour) at se brugen  af kroppens muligheder, som et værktøj til identitetsdannelse og personlig udvikling.

StreetX parkourtræning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG fremfor i et  ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til. Vi lægger vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Tlf: +45 23864782 - Email: luna@streetx.dk

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål