parkour Amager

Amager Strand

AMAGER STRAND

Vores parkourhold på Amager Strand kører udelukkende i sommerhalvåret med fast ugentlig undervisning fra april-juni og 5-dages camps i sommerferien.

For de alleryngste er der fokus på legende indlæring af basale færdigheder som hop, hink, kravl og rul og undervisningen centrerer om glæden ved bevægelse.

For den lidt ældre aldersgruppe, tilbydes mere koncentreret teknisk træning med fokus på at udvikle og kombinere grundelementer som monkey, cat-leap og precision jumps med tricks fra freerunning, saltoer, swing og flow. Børnenes kropslige forståelse og sociale færdigheder styrkes på alle hold. 

Mødested er ved parkourstativet på stranden (bunker 5). Vi træner også når det er koldt eller blæsende, og der aflyses kun i tilfælde af kraftig regn eller på anden måde meget dårligt vejr. Husk derfor påklædning efter omstændighederne 🙂

Skriv dit barn op herunder og få direkte besked når tilmeldingen til vores forårshold starter

Tidligere
Næste

Parkour handler om at se på udfordringerne med en løsnings-orienteret tilgang. At komme fra punkt A til punkt B så effektivt som muligt. StreetX udruster den næste generation med værktøjer til at udvikle sig personligt, overvinde sin frygt og opnå sit fulde potentiale.

Hos StreetX er parkour mere end blot fysiske færdigheder. Det er en sjov bevægelsesaktivitet som tydeliggør sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som omhandler at overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

StreetX parkourtræning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. 

Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG fremfor i et  ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til. 

I StreetX lægger vi vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Tlf: +45 23864782 - Email: luna@streetx.dk

Skriv dit barn op her for at få besked når vores forårshold starter!