Parkour Frederiksberg

LEG – SUNDHED – TRIVSEL

Parkour for børn - play

7-9 år og 10-12 år

Mødestede: KU:BE – Dirch Passers allé 4, 2000 Frederiksberg, på 1 sal PULS 1. Spørg i Front Desk hvis I ikke kan finde os 🙂

Anbefalet målgruppe: 

Skal have LYST til at lære parkour og til at indgå i et “teamspirit” fællesskab, hvor gruppeforståelse, samhørighed og respekt dyrkes. 


Fokus på: 
Tilegnelse af parkourskills gennem lege, samarbejdsøvelser og personlige udfordringer. Vi styrker børnenes kropslige forståelse og sociale færdigheder via legende brug af KU.BE’s arkitektur, som parkour park og stativ, trapper, bænke, net og klatrevæg.

Tilmelding sker gennem Frederiksberg Parkour HER

parkour for børn - teknik

10-12 år

Mødestede: KU:BE – Dirch Passers allé 4, 2000 Frederiksberg, på 1 sal PULS 1.
Spørg i Front Desk hvis I ikke kan finde os 🙂

Anbefalet målgruppe:

Skal have modtaget parkour undervisning i 1-2 år, kan de grundlæggende teknikker og er parat til mere fokuseret træning hvor der bliver stillet højere krav til deltagerne.

Fokus på:
Koncentreret parkourtræning med mere teknik og avancerede parkour øvelser. Vi skal styrketræne og lære at disciplinere både vores krop og sind til at kunne kombinere grundelementer som monkey, cat-leap og precision-jumps sammen med tricks fra freerunning som forskellige saltoer, sving og flow.

Tilmelding sker gennem Frederiksberg Parkour HER

Parkour FOR UNGE -Teenhold

Alder: 13+

Mødestede: KU:BE
Dirch Passers allé 4, 2000 Frederiksberg, på 1 sal PULS 1. Spørg i Front Desk hvis I ikke kan finde os 🙂

Anbefalet målgruppe:

Skal være fyldt 13 år og have lyst til at dele sin passion for parkour med andre på tværs af forskellige niveauer. Er klar til mere selvstændig træning og udvikling af individuelle færdigheder.

Fokus på:
God stemning og motiverende energi på tværs af niveauerne. Selvstændig jam-træning i et motiverende fællesskab med kompetente undervisere. Teenhold får jævnligt tilbud om at komme med StreetX-teamet på ture til fx. Ollerup Højskole eller Sorø Efterskole. StreetX udbyder derudover et kursus som  instruktør-medhjælper i parkour, som særligt motiverede teens kan få mulighed for at deltage i. 

Tilmelding sker gennem Frederiksberg Parkour HER