Parkour Ørestad & Sundbyvester Plads

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Parkour

parkour Familiehold

På familie holdet har vi fokus på udvikling gennem leg, som styrker familiens sammenhold. Børn og forældre træner og lærer sammen og alles kompetencer bliver set og anerkendt.

På familie hold hepper vi på hinandens forskelligheder og lære om parkour´s vigtigste filosofier som at overkomme forhindringer på en kreativ måde. 

OBS: Grundet coronarestriktioner trænes der indtil videre udendørs på Sundbyvester Plads, mens vi venter på Jumpyard åbner igen.

Der er indtil videre venteliste for at komme på familiehold.

PRIS:
uge 15-20:  480kr. pr. deltager

Amager Parkour
Amager Parkour

Parkour børnehold

På de yngste hold øver vi de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving og leger seje skills ind. De ældre hold træner gradvist mere fokuseret og teknisk udfordrende. 

Alle hold har stort fokus på det sociale, som f.eks. at lære at opmuntre hinanden og måle sig med sig selv fremfor andre. 

OBS: Grundet coronarestriktioner trænes der indtil videre udendørs på Sundbyvester Plads, mens vi venter på Jumpyard åbner igen.

PRIS:
uge 15-20: 630 kr. 

Amager Parkour

Om JumpYard PARKOURHOLD

StreetX´s parkour hold i Ørestad organiseres i samarbejde med JumpYard, som er et fantastisk indendørs aktivitetscenter for både små og store legebørn.  

StreetX dygtige instruktører står klar til at tage godt imod jer til hver undervisning. Alle medlemmer tilmeldt et StreetX-hold kan desuden have glæden af en SÆRRABAT på JumpYards månedskort, som giver adgang til alle faciliteter alle hverdage. Købes i skranken ved fremvisning af bekræftelse på tilmelding.

StreetX Værdier:

Udover fysisk udfoldelse er brugen af kroppens bevægelsesmuligheder en central værdi i ”bevægelses-kunsten” (parkour) – som et værktøj til identitetsdannelse og personlig udvikling.

StreetX parkourtræning tager deltagerne med på en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG, fremfor med et ”elite” og ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til.
Vi lægger vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: 
JumpYard (Fields 2. sal) –
Arne Jacobsens Alle 12, 2300 Kbh S
METRO station Ørestad lige til døren

Forholdsregler: 
husk rene og tørre sko.
Parkourhold giver ikke adgang til de øvrige faciliteter på stedet, men medlemmer af StreetX kan tilkøbe et månedskort til en særpris af 350 kr i skranken.

Tidligere
Næste

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 41478624

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål