Parkour Ørestad

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Parkour

PARKOURUNDERVISNING i JumpYard

Vi træner i centrets parkourafdeling, som er en fantastisk indendørs legeplads for både små og store badutspringere.

Børnehold:
Niveaudelt i begynder og øvet. Begyndergruppen indøver de grundlæggende teknikker i parkour, som precision jumps, cat-leap og speedrun. Der gåes gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte. I fortsættergruppen  bliver basisfærdigheder sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og freerunning tricks.

Teenhold:
Her tilbydes eleverne fra 13 år og op udviklende og selvstændig træning i et motiverende fællesskab med kompetente undervisere. Træning på teenholdet struktureres individuelt, med hjælp fra instruktøren.

Hold 6-8 år……..: Onsdag kl. 16.30-17.30
Hold 9-12 år……: Onsdag kl. 17.30-18.30

Hold 13+:……….: Onsdag kl. 18.30-19.30

PERIODE: 18.august – 13. oktober.
PRIS: 990kr.

Om JumpYard Parkourhold

Vi træner i centrets parkourafdeling, som er en fantastisk indendørs legeplads for både små og store badutspringere. Alle deltagere som er tilmeldt et StreetX-hold har desuden mulighed for at købe et månedskort til JumpYard med SÆRRABAT. Kortet giver adgang til alle JumpYards faciliteter på hverdage. Købes i skranken ved fremvisning af bekræftelse på tilmelding. 

De dygtige instruktører fra StreetX klar til at tage godt imod jer til hver undervisning, hvor højt humør og udfordring i trygge rammer er nøgleord.

StreetX Værdier:
Parkour er langt mere end blot fysisk udfoldelse. Parkour kaldes også for “bevægelseskunst” og hos StreetX ser vi brugen af kroppens muligheder som et værktøj til identitetsdannelse og personlig udvikling.

Parkour hos StreetX er derfor ikke bare fysisk træning, men også en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG, fremfor med et ”elite” eller ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til. Vi lægger vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: JumpYard (Fields 2. sal) – Arne Jacobsens Alle 12. 2300 Kbh S – Metro Ørestad.

Vigtig Information: 
I JumpYard skal der bæres rene og tørre sko. Parkourhold giver ikke adgang til de øvrige faciliteter på stedet, men medlemmer af StreetX kan tilkøbe et månedskort til særpris. Mere information om dette ved tilmelding.

Tidligere
Næste

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 41478624

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål