Parkour Ørestad: Sundbyvester Plads & JumpYard

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Parkour

JumpYard

Børnehold: Niveaudelt i begynder og øvet.

Begyndergruppen indøver de grundlæggende teknikker i parkour, som precision jumps, cat-leap og speedrun.

Der gåes gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte.

I fortsættergruppen  bliver basisfærdigheder sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og freerunning tricks. 

Hvis der er nok deltagere, åbner vi muligvis et familiehold også. Skriv dig på interesselisten via formularen nedenunder.

Sted: JumpYard (Fields) Arne Jacobsens Alle 12, 2399 Kbh S.
Metro Ørestad

OPSTART TIL EFTERÅRET – MERE INFO PÅ VEJ

Amager Parkour
Amager Parkour

Sundbyvester Plads

På de yngste hold øver vi de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving og leger seje skills ind. De ældre hold træner gradvist mere fokuseret og teknisk udfordrende. 

Alle hold har stort fokus på det sociale, som f.eks. at lære at opmuntre hinanden og måle sig med sig selv fremfor andre. 

Sted: Sundbyvester Plads

PRIS:
uge 21-26: 630 kr  // uge 32-41: 1260 kr

Amager Parkour

Om JumpYard & Sundbyvester Plads Parkourhold

StreetX har parkourhold på to lokations i Ørestad: Sundbyvester Plads og JumpYard.

På Sundbyvester Plads træner vi udendørs og bruger de mange faciliteter som pladsen byder på. Parkourstativ, trapper og bænke bliver omdannet til redskaber for kreativ leg og øvelse i alle parkours sjove og seje moves.

Holdene i JumpYard træner i centrets parkourafdeling, som er en fantastisk indendørs legeplads for både små og store badutspringere. I JumpYard har alle medlemmer tilmeldt et StreetX-hold desuden mulighed for at købe et månedskort med SÆRRABAT. Kortet giver adgang til alle JumpYards faciliteter på hverdage. Købes i skranken ved fremvisning af bekræftelse på tilmelding. OBS: der afventes pt. genåbning efter corona-restriktioner og der er således ingen hold i JumpYard aktuelt. Vi regner med at JumpYard hold starter op til efteråret.

På begge lokations står de dygtige instruktører fra StreetX klar til at tage godt imod jer til hver undervisning, hvor højt humør og udfordring i trygge rammer er nøgleord.

StreetX Værdier:
Parkour er langt mere end blot fysisk udfoldelse. Parkour kaldes også for “bevægelseskunst” og hos StreetX ser vi brugen af kroppens muligheder som et værktøj til identitetsdannelse og personlig udvikling.

Parkour hos StreetX er derfor ikke bare fysisk træning, men også en opdagelsesrejse i personlige frygtområder, begrænsninger og hæmninger, som lavpraktisk kan brydes med små og større succesoplevelser. Vi udforsker dette aspekt gennem fællesskab og LEG, fremfor med et ”elite” eller ”konkurrence” mindset som mange andre sportsaktiviteter inviterer til. Vi lægger vægt på PROCESSEN fremfor målet og på SELVDISCIPLIN fremfor sammenligning med andre.

Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: 
Sundbyvester Plads. 2300 KBH S

JumpYard (Fields 2. sal) –
Arne Jacobsens Alle 12. 2300 Kbh S

Vigtig Information: 
Vi træner i al slags vejr. Husk derfor påklædning efter omstændighederne på de udendørs hold 🙂

I JumpYard skal der bæres rene og tørre sko. Parkourhold giver ikke adgang til de øvrige faciliteter på stedet, men medlemmer af StreetX kan tilkøbe et månedskort til særpris. Mere information om dette ved tilmelding.

Tidligere
Næste

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 41478624

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål