Parkour Ørestad (Jumpyard)

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Parkour

Børnehold:
Niveaudelt i begynder og øvet. Begyndergruppen indøver de grundlæggende teknikker i parkour, som precision jumps, cat-leap og speedrun. Der gåes gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte. I fortsættergruppen  bliver basisfærdigheder sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og freerunning tricks.

Teenhold:
Her tilbydes eleverne fra 13 år og op udviklende og selvstændig træning i et motiverende fællesskab med kompetente undervisere. Træning på teenholdet struktureres individuelt, med hjælp fra instruktøren.

Hold 6-8 år:…Onsdag kl. 16.30-17.30 (venteliste)
Hold 9-12 år: Onsdag kl. 17.30-18.30 (venteliste)

Hold Teen:….Onsdag kl. 18.30-19.30

PERIODE: 25.august – 13. oktober.
PRIS: 880kr.

Om JumpYard Parkourhold

Vi træner i JumopYard’s parkourafdeling, som er en fantastisk indendørs legeplads for både små og store badutspringere. 

De dygtige instruktører fra StreetX står klar til at tage godt imod jer til hver undervisning, hvor højt humør og udfordring i trygge rammer er nøgleord.

StreetX Værdier:
Alle vores parkourhold har fokus på fællesskab og glæden ved bevægelse. Parkour er IKKE er en konkurrencesport, og på vores hold opmuntrer vi børnene til at konkurrere med sig selv fremfor at måle sig med andre.

Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Gennem inspirerende undervisning  præsenterer vi parkour som mere end bare fysisk træning. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: JumpYard (Fields 2. sal) – Arne Jacobsens Alle 12. 2300 Kbh S – Metro Ørestad.

Vigtig Information: 
I JumpYard skal der bæres rene og tørre sko. Parkourhold giver ikke adgang til de øvrige faciliteter på stedet, men medlemmer af StreetX kan tilkøbe et månedskort til særpris. Mere information om dette ved tilmelding.

Tidligere
Næste

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 41478624

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål