Parkour Ørestad

LEG – FÆLLESSKAB – TRIVSEL

Parkour

Familiehold: Udvikling gennem leg styrker familiens sammenhold. Børn og forældre træner og lærer sammen og alles kompetencer bliver set og anerkendt. På parkour familiehold hepper vi på hinandens forskelligheder og overkommer forhindringer på en legende måde!

Børnehold: For de alleryngste er der fokus på legende indlæring af basale færdigheder som hop, hink, kravl og rul og undervisningen centrerer om glæden ved bevægelse. For den lidt ældre aldersgruppe, tilbydes mere koncentreret teknisk træning med fokus på at udvikle og kombinere grundelementer som monkey, cat-leap og precision jumps med tricks fra freerunning, saltoer, swing og flow. Børnenes kropslige forståelse og sociale færdigheder styrkes på alle hold. 

Teenhold:
Her tilbydes eleverne fra 13 år og fed jam-træning i et motiverende fællesskab med kompetente undervisere. Træningen struktures mere individuelt med hjælp fra instruktøren.

TIRSDAG:
Familiehold: kl. 16.30-17.30
8-10 år: kl. 17.30-18.30 (venteliste)
11-12 år: kl. 18.30-19.30

ONSDAG:
6-8 år: kl. 16.30-17.30 (venteliste)
10-12 år: kl. 17.30-18.30 (venteliste)
13+ år: kl. 18.30-19.30

NÆSTE HOLD: 4. januar – 6. april.
PRIS: Børne- og teenhold: 1540kr. Familiehold: 1120kr. pr. deltager

Om JumpYard Parkourhold

Vi træner i JumopYard’s parkourafdeling, som er en fantastisk indendørs legeplads for både små og store badutspringere. 

De dygtige instruktører fra StreetX står klar til at tage godt imod jer til hver undervisning, hvor højt humør og udfordring i trygge rammer er nøgleord.

StreetX Værdier:
Alle vores parkourhold har fokus på fællesskab og glæden ved bevægelse. Parkour er IKKE er en konkurrencesport, og på vores hold opmuntrer vi børnene til at konkurrere med sig selv fremfor at måle sig med andre.

Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Gennem inspirerende undervisning  præsenterer vi parkour som mere end bare fysisk træning. Vi underviser i et ‘parkour mindset’ og en filosofi som handler om at være den optimale udgave af sig selv og overkomme forhindringer med glæde, respekt og tålmodighed.

Parkour mindset er med til at:
  • Give en følelse af succes og sammenhold
  • Lære både at udfordre og respektere egne grænser
  • Sætte pris på processen og glæden ved at blive udfordret
  • Øge motivationen til en social og fysisk livsstil
  • Opleve samhørigheden i et lokalt, nationalt og globalt fællesskab

DET PRAKTISKE

STED: JumpYard (Fields 2. sal) – Arne Jacobsens Alle 12. 2300 Kbh S – Metro Ørestad.

Vigtig Information: 
I JumpYard skal der bæres rene og tørre sko. Parkourhold giver ikke adgang til de øvrige faciliteter på stedet, men medlemmer af StreetX kan tilkøbe et månedskort til særpris. Mere information om dette ved tilmelding.

Tidligere
Næste

Tlf: +45 23864782 - luna@streetx.dk CVR nr: 41478624

Udfyld denne formular for tilmelding eller spørgsmål