Gul
Tidligere
Næste
Grøn
Tidligere
Næste
Hvid
Tidligere
Næste
Sort
Tidligere
Næste
Gul
Tidligere
Næste
Grøn
Tidligere
Næste
Hvid
Tidligere
Næste
Sort
Tidligere
Næste

StreetX T-shirt pris 200 kr

Samme T-shirt – samme fællesskab

Samme T-shirts, samme instruktører med samme værdier og samme passion. 

StreetX T-shirts giver alle vores deltagere på kryds af mange klubber og foreninger en sans af samhørighed. StreetX T-shirt udtrykker tydeligt vores værdier med trykket på ryggen ‘FÆLLESSKAB OG LEG’ og vores fælles passion for parkour.

Når vi mødes på kryds af hold og byer til forskellige events, camps og ture i løbet af året, er StreetX T-shirt netop det første deltagerne får øje på og føler sig automatisk tryg ved hinanden.T

GOODIES by CT Tryk

Alle vores tekstiler er nøje udvalgt for at få en god kvalitet til prisen, dertil kommer at du er sikker på at produkter fra os er certificeret bæredygtigt. Det betyder at arbejderne hverken er mindreårige eller underbetalte. Dertil tilstræbes altid bruge en så miljøvenlig bearbejdning, som muligt.

Ideen bag produktet:
Motivationen og ideen er helt simpelt, at lave tekstiler med positive og opløftende budskaber og qoutes. Vi laver også erhvervsmæssige tryk, til mindre virksomheder. Alt salg i CT Tryk bidrager automatisk 10 % af virksomheden til den lokale kirke Hillsong Church Copenhagen og deres sociale arbejde.

Tak for støtte af jeres lokal parkour klub, StreetX T-shirt betales via mobilpay og kan enten sendes eller udleveres til ugentligt parkour træning.